Werken bij

 • Wilson

  Vanaf september ben ik actief binnen Bea Zorg als begeleider in opleiding. Binnen Bea Zorg is er veel ruimte om  de juiste begeleiding te geven die aansluit bij de zorgvrager en bij mijzelf als begeleider, ook biedt Bea Zorg tools die goed van pas komen in het blijven ontwikkelen als professional. Werken bij Bea Zorg heeft mij veel mooie ervaringen gebracht in huiselijke sfeer, maar ook bij het begeleiden naar zelfredzaamheid. Betrokken op het gebied van wonen en werk, maar ook een persoonlijke band is belangrijk. 

 • Nienke

  Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bea Zorg. Het doet mij veel deugt in samenwerking met onze jongere te werken aan een goede balans in hun leven met alles wat daarbij komt kijken. Elke dag is anders, dat maakt het voor mij zo plezieriger en uitdagend.

 • Eva

  Vanaf februari 2023 ben ik werkzaam bij Bea Zorg als begeleider. Ik ben begonnen als begeleider in opleiding bij Bea Zorg. Ik heb hier heel veel mogen leren en zelfstandig mogen werken. Nu mag ik als begeleider nog veel meer leren en samenwerken met de veelzijdige doelgroep. Niet alleen zijn onze zorgvragers inspirerend, maar ook erg leuk om mee te werken. Ik ben blij met het team van Bea Zorg waar ik mee samen werk en blij met alle mogelijkheden die binnen de organisatie die worden geboden aan haar medewerkers. 

Vacatures

Voor de actuele status, verzoeken we je contact op te nemen via werken@beazorg.nl

Wat betekent werken bij Bea Zorg?


Bea Zorg is een kleinschalige en cultureel inclusieve zorgorganisatie. We staan voor onze waarden betrouwbaartoegankelijk en mensgericht. Dit zie je overal in onze cultuur terug. Ongeacht de vele locaties, verschillende werkzaamheden en opleidingsniveaus. Samen maken we de missie van Bea Zorg waar: uitgaan van eigen kracht en een fundamentele andere benadering van zorg.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Bea Zorg hanteren wij de Cao VVT. Op basis van je opleiding en eerdere ervaring wordt je ingedeeld in een functieschaal en periodiek. 

Wat bieden wij jou?

 • Salaris conform de Cao VVT
 • Eindejaarsuitkering
 • Vakantiegeld
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Aantal uren dat je werkt bespreekbaar

Professionele ontwikkeling

Gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers zijn van cruciaal belang voor het verwezenlijken van de ambities van Bea Zorg. We geven je de ruimte om je te ontwikkelen. Bea Zorg ondersteunt je daar graag bij.

Opleiding en stage

Ben je op zoek naar een stageplaats in een dynamische en informele omgeving? We bieden regelmatig mogelijkheden om ervaring op te doen aan studenten van de volgende opleidingen: 

 • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
 • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH of SW)
 • MBO Medewerker Maatschappelijke Zorg (MZ)
 • MBO Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener (SMD)

Hoe werkt het?

Wij bieden stageplaatsen op diverse locaties met verschillende groepen zorgvragers. Als je bij ons aan de slag gaat, word je ingewerkt via een introductieprogramma. Tijdens  je stage krijg je begeleiding van professionele stage-werkbegeleiders. Je krijgt een stagevergoeding en volgt trainingen en cursussen.

Leerbedrijf

Als organisatie zijn we een erkend gecertificeerd leer-/werkbedrijf voor studenten van HBO & MBO- onderwijsinstellingen. We werken samen met diverse onderwijsinstellingen en bieden we stage-/ leerwerkplekken aan inclusief het aanbod van onze begeleidingservaring met stagiaires. Onderwijsinstellingen zijn voor ons een belanghebbende in de maatschappij waarmee we nauwe contacten onderhouden.