Aanmelden voor zorg

Maak je gebruik van een Persoonsgebonden Budget of Zorg in Natura? Of heb je nog geen indicatie aangevraagd, maar kom je er wel voor in aanmerking? Ook daarbij kunnen wij helpen. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of wil je direct zorg aanvragen? Neem dan gerust contact op met ons via 085 876 88 40 of mail ons naar aanmelding@beazorg.nl.

Bij Bea Zorg zijn er een 5-tal stappen welke ieder van onze cliënten doorloopt voordat hij of zij zorg zal ontvangen van ons. Hieronder hebben wij deze stappen uitgeschreven in de form van een interactief onderdeel. Scroll of klik gerust door deze stappen heen om zo rustig te ervaren wat deze stappen zijn.

Meld je aan via ons formulier!

 • Contact

  Je wilt weten wat Bea Zorg voor jou kan betekenen. Dan kun je bellen of mailen met Bea Zorg. De zorgconsulent bekijkt samen met jou de vraag naar zorg. En bekijkt hoe en waar Bea Zorg deze ondersteuning kan bieden. Indien de zorgvraag niet passend is word je geadviseerd waar de zorgvraag wel passend kan zijn.

 • Intakegesprek

  De zorgconsulent neemt contact met je op en maakt een afspraak voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Tijdens het intake gesprek stellen jullie samen vast wat precies de zorgvraag en wensen zijn. En wat daarbij de passende oplossing en de bijbehorende zorg is. Dit legt de zorgconsulent vast in een intakeverslag. Het is vervolgens aan jou om te kiezen voor de geboden zorg.

 • Plaatsing

  Je hebt gekozen voor Bea Zorg. Samen wordt er gekeken waar en wanneer jij de zorg en ondersteuning kan krijgen die jij nodig hebt. De zorgcoördinator maakt een afspraak voor een kennismaking met jouw persoonlijke begeleider die zorg en ondersteuning gaat bieden. Voor wonen is er soms niet meteen een plek beschikbaar. In dit geval wordt er samen gekeken naar een goede, tijdelijke oplossing. Dit kan overbruggingszorg zijn. We doen er alles aan om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

 • Start van zorg

  Wij heten jou van harte welkom bij Bea Zorg! Nadat je bent verhuisd start de observatieperiode van 6 weken. In deze weken wen je aan je nieuwe woonomgeving en leer je je persoonlijk woonbegeleider beter kennen. Samen werken we aan het maken van realistische doelstellingen voor de komende periode. Na tien weken volgt een eerste evaluatiemoment, waarin gekeken wordt of alles volgens je verwachtingen is verlopen.

 • Zorgplan

  De persoonlijke begeleider stelt samen met jou een zorgplan op. We zorgen ervoor dat het zorgplan uiterlijk zes weken na de start van zorg klaar is. Hierbij maken we gebruik van de gegevens van het intakegesprek en het persoonlijk plan. Gezamenlijk spreken jullie af hoe er met zorg en ondersteuning wordt ingespeeld op de persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten.